Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SETT SYD 2017

2017-10-30 @ 09:00 - 2017-10-31 @ 16:30 CET

SETT SYD 2017 1

Mötesplatsen inom det moderna och innovativa lärandet

Kombinerad konferens och mässa
Konferensprogrammets innehåll presenteras genom inspirerande föreläsningar, i syfte att ge dig nya intressanta idéer om hur du praktiskt och konkret kan utveckla både dig själv och din skola i nya spännande riktningar.

Utställningen har utvecklats till en aktiv mötesplats där utställarna bjuder in till föreläsningar, popup klasser, workshops, diskussioner och tävlingar. Här finns en stor bredd inom områden som utbildning, interiör för klassrum, digitala hjälpmedel, hjälpmedel för funktionshindrade elever, pedagogiska läromedel, IT-infrastruktur, film och mediabolag.

Mer om SETT SYD
Hösten 2014 lanserades SETT SYD i Malmö och går sedan dess varje höst. Vi ville erbjuda ännu fler lärare, IKT-pedagoger, skolledare, förskollärare och ledningspersonal möjlighet att uppleva mötesplatsen och ta del inspirationen, digitala verktygen, moderna lärmiljöer, nätverkande, forskningsrapporterna och trenderna.

SETT startade på Kistamässan i Stockholm, där den genomförts årligen sedan 2012. SETT SYD erbjuder samma högkvalitativa innehåll för samma målgrupp som Stockholmsupplagan och projektleds av samma team som i Stockholm.

SETT står för ”Scandinavian Educational Technology Transformation” och är Skandinaviens största mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet. Mötesplatsen handlar om inspiration, ökad nyfikenhet och kunskap kring hur vi kan utnyttja nya sätt att arbeta mot högre måluppfyllelse i skolans alla nivåer. Mässan äger även rum i Stockholm och Oslo under namnet SETT.

Läs mer och anmäl dig här.

Detaljer

Start:
2017-10-30 @ 09:00 CET
Slutar:
2017-10-31 @ 16:30 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
Webbplats:
settsyd.se

Arrangör

Easyfairs
Telefon
08-506 650 00
E-post
sett@easyfairs.com
Visa Arrangör-webbplats

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>