Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Seminarium med Bris: Hur vi kan stödja unga på nätet?

2017-12-06 @ 13:00 - 15:00 CET

Seminarium med Bris: Hur vi kan stödja unga på nätet? 1

Välkommen på Skyddsvärnets seminarium med Bris om hur vi kan stödja unga på nätet. Stöd behövs för olika anledningar – hat, mobbning, krossad kärlek eller något annat.

De flesta barn och unga spenderar idag en stor del av sina sociala liv på nätet. Nätet är en plats med fantastiska möjligheter där man umgås, tar reda på saker, utforskar och underhålls. Det är också en plats som ibland blir svår och jobbig. Hur kan vi som vuxna stödja barn i vår omgivning? Vad gör man om någon blir utsatt? David Sandberg Hjelm och Jonas Söderlund från Bris föreläser om unga och nätet samt svarar på frågor kring vad man som vuxen kan tänka på. Vi får även lyssna till hur man på Bris arbetar med att stödja barn i frågan.

  • Ungas vardag på nätet
  • Näthat, nätkränkning och nätkärlek
  • Perspektiv och förhållningssätt
  • Vad kan vi som vuxna göra? Vad kan barn tänka på?

David Sandberg Hjelm är verksamhetsutvecklare och har mångårig erfarenhet av samtal med barn och unga från Bris stödverksamhet. Jonas Söderlund är socionom och kurator på Bris enhet onlinestöd.

Ta chansen och delta på Skyddsvärnets viktiga seminarium kostnadsfritt. Sprid gärna evenemanget i ditt nätvärk.

När: 6 december kl.13.00-15.00
Var: Z-salen, ABF-huset, Sveavägen 41,Stockholm
Kostnad: Gratis
Anmälan till: seminarium@skyddsvarnet.se eller fyll i formuläret på vår webbplats.

Detaljer

Datum:
2017-12-06
Tid:
13:00 - 15:00 CET
Evenemang Taggar:
, , ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>