Hem
Publicerat av:
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SETT SYD 2017

2017-10-30 - 2017-10-31

SETT SYD 2017 1

Till dig som lärare, skolledare, förskollärare och pedagog

Om du är lärare, skolledare, förskollärare, pedagog eller jobbar med förvaltningsfrågor så är det här den perfekta mötes- och inspirationsplatsen för dig. Konferensprogrammet på SETT SYD ger inspiration direkt från lärare, förskollärare, fritidspedagoger och skolledare som har erfarenheter att förändra i skolans och förskolans sätt att lära.

Två dagar fyllda med inspiration och kunskapsutveckling!

Du som besökare kan vänta dig två intensiva dagar fyllda med kunskap och upplevelser i en kreativ miljö. Det välfyllda konferensprogrammet innehåller en generös bredd av föreläsningar som du kan välja fritt mellan på plats och dessutom ett mycket aktivt mässgolv där olika leverantörer bjuder in till intressanta aktiviteter.

Nu blir vi mer ”hands on” än tidigare! Efter en lyckad lansering av ”SETT Master Class” på SETT i Stockholm, så introducerar vi det nu för första gången på SETT SYD! Utöver våra seminarier i konferensen har du nu möjlighet att delta på workshops där du kan fördjupa dig inom utvalda ämnen med experter inom området. Totalt 4 unika workshops, en på morgonen och en på eftermiddagen under båda dagarna.

Spana in årets teman!

  • Att leda för lärande
  • Om teknologin är svaret, vad är då frågan?
  • Hjärnan i den moderna kontexten

LÄS MER!

Details

Start:
2017-10-30
End:
2017-10-31
Event Tags:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>