Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Specialpedagogikdagarna

2016-03-14 @ 09:00 - 2016-03-15 @ 17:15 CET

Specialpedagogikdagarna 2

Höstens succékonferens Specialpedagogikdagarna är tillbaka i vår igen! Boka dig nu för att uppdatera dig på den senaste forskningen inom specialpedagogikområdet och för att höja din kompetens inför de utmaningar som du möter i ditt dagliga arbete.

Senaste forskning – Anpassningar och stöd – Samverkan

Här får du del av IFOUS rykande färska forsknings – och utvecklingsprogram om inkludering. Lär dig bland annat hur du kan arbeta för att skapa en mer fungerande inkludering i undervisningen, hur du bildar framgångsrik samverkan mellan elevhälsa, pedagoger och arbetslag både i åtgärdande och mer förebyggande arbete samt hur ni bygger upp samsyn kring eleven.

Under två dagar samlar vi några av landets främsta experter inom området som delar med sig av konkreta metoder och verktyg för hur du bäst kan stärka särbegåvade och svagbegåvade samt flerspråkiga elever. Du får lära dig mer om dyskalkyli och hur du kan stötta elever med matematiksvårigheter.

Ta del av framgångsfaktorer kring ökad måluppfyllelse, hör hur du kan bli bättre på att identifiera elevens behov, tolka kartläggningsresultatet och gå vidare till handling.

Gästar gör också psykologen David Edfelt och delar med sig av strategier för hur du kan hjälpa elever med diagnoser, funktionsnedsättningar och kognitiva svårigheter i ditt dagliga arbete.

Med ett snittbetyg på 4.7 av 5 törs vi lova ett kvalitativt och spännande program som ger dig både inspiration och praktiska verktyg att ta med dig tillbaka till arbetet!

Ur programmet

  • Inkludering och framgångsfaktorer för ökad måluppfyllelse
  • Särbegåvade och svagbegåvade elever – så stöttar du på bästa sätt
  • Flerspråkiga elever och digitala verktyg
  • Framgångsrikt elevhälsoarbete i praktiken

Varmt välkommen!

Lokal: Hotel Birger Jarl, Birger Jarlsgatan 61 A

Vill du veta mer innan du bokar dig, kontakta oss
Projektledare, Monica Strandgren
E-post: mstr@teknologiskinstitut.se
Telefon: Specialpedagogikdagarna 3076-527 55 27

 

Detaljer

Start:
2016-03-14 @ 09:00 CET
Slutar:
2016-03-15 @ 17:15 CET
Evenemang Kategori:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>