Kl 16.00 Välkommen! Lars Ericson vd, Louise Ungerth, moderator, Konsumentföreningen Stockholm
Kl 16.15 Från klimp till kalaspuffar – om barn och mat i ett historiskt perspektiv
Richard Tellström, etnolog och måltidsforskare, Stockholms universitet
Kl 16.45 Bästa bränslet för barnens kropp och knopp
Anna-Karin Edstedt-Bonamy, barnläkare och forskare, Karolinska Institutet
Kl 17.15 Müsli och miso, strössel och sötpotatis – om barns frukostvanor i världen
Christian Daun, journalist
Kl 17.45 Paus
Kl 18.20 Tjocksnack och träningshets – hur tacklar man det?
Samtal med Carolina Lunde, docent i psykologi, Göteborgs universitet
Kl 18.50 Arsenik i riset, kadmium i vällingen och falukorv som ger cancer. Förgiftar vi våra barn?
Jacob Gudiol, fysioterapeut, författare och bloggare, tar oss bakom rubrikerna
Kl 19.15 En hyllning till språket
Petter, musiker och författare
Kl 20.00 Avslutning
https://www.lyyti.fi/reg_2016/Varseminarium2016
Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>