Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vad vet vi om barnens tillvaro på nätet?

februari 6 @ 14:00 - 16:00 CET

Vad vet vi om barnens tillvaro på nätet?

Lär dig mer om barn och ungas liv på nätet

6 februari, kl. 14:00–16:00, online

Safer Internet Day
Idag är det Safer Internet Day – en dag som handlar om att lyfta frågor om barn och ungas trygghet på nätet. Vi på Digitala lektioner vill passa på att tipsa om ett kostnadsfritt webbinarium som arrangeras av Safer Internet Centre Sverige:

Barns och ungas liv på nätet: Vad vet vi och vad behöver göras framåt?

Var med och lyssna till flera experter som ger dig en inblick i hur unga upplever sin tillvaro på nätet. Och lär dig om hur aktörer som BRIS och ECPAT arbetar för att stärka barnens trygghet på nätet. Det gör inget om du inte kan delta idag – anmäler du dig får du en länk till att se sändningen i efterhand.

Vad vet vi om barnens tillvaro på nätet? 2

Detaljer

Datum:
februari 6
Tid:
14:00 - 16:00 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>