Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till Clio onlines sex- och samlevnadskväll!

2017-05-23 @ 17:45 - 20:00 CEST

Välkommen till Clio onlines sex- och samlevnadskväll! 2

Att undervisa om sex- och samlevnad kan vara knepigt. Därför bjuder Clio online in Stockholms NO-lärare till en spännande och lärorik temakväll i samarbete med RFSU och Lärarnas Riksförbund den 23 maj.

Vi bjuder på dryck och lättare tilltugg, och under kvällen kommer RFSU att föreläsa om sex- och samlevnad i skolan, och tipsa om hur du som lärare kan undervisa om ämnet. Lärarnas Riksförbund kommer att berätta om skolans digitalisering, baserad på den undersökning de genomförde i höstas. Självklart kommer också våra redaktörer att vara på plats och demonstrera hur Clio Onlines NO-portaler kan användas i sex- och samlevnadsundervisningen.

Datum och tid: 23 maj 2017, klockan 17.45–20.00
Plats: Lokalen Hela Världen på Torsgatan 21, Bonnierhuset

Kontakta oss
Har du några frågor? Då kan du skriva till info@clioonline.se eller ringa oss på 08-505 248 00 (vardagar, klockan 8.00–16.00).

Anmäl dig till temakvällen
Det är kostnadsfritt att delta, men då vi har ett begränsat antal platser måste du anmäla dig via formuläret nedan. Tipsa gärna dina kollegor att göra detsamma. Vi ser fram emot att träffa dig.

Välkommen till Clio onlines sex- och samlevnadskväll! 3

Detaljer

Datum:
2017-05-23
Tid:
17:45 - 20:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , ,
Webbplats:
http://www.clioonline.se/index.php?id=694

Plats

Bonnierhuset
Torsgatan 21
Stockholm, 113 21 Sweden
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>