Hem SKOLPARTNER Skolpartner: Commaxx

Skolpartner: Commaxx

Publicerat av: Redaktionen

Skolpartner: Commaxx 7

Commaxx är en värdeadderande IT distributör som erbjuder tekniska lösningar som möjliggör en ökad konkurrensförmåga och lönsamhet. Lösningarna levereras av ett starkt nätverk av auktoriserade återförsäljare med hög kompetens.

Commaxx har en unik expertis rörande lösningar för virtualisering, säkerhet samt administration av infrastruktur, och är distributör för starka varumärken som Citrix, WatchGuard, Forcepoint, Arcserve, Kaspersky, Igel, Exagrid, Ivanti m.m. Commax-koncernen etablerades 1992 i Norge, och har varit distributör för Citrix sedan 1996 och har vunnit en mängd prestigefyllda utmärkelser för sitt arbete som distributör. Företaget startade sin verksamhet i Sverige och Danmark 2010.

Vill du få kontakt med commaxx klicka här

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>