Hem
Publicerat av:
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fox IT – Säkerhet & Integritet

2021-05-27 @ 13:00 - 16:00 CEST

Fox IT – Säkerhet & Integritet

Fox IT presenterar: VEM BRYR SIG? – om säkerhet och integritet

Hanteringen av data är en av vår tids stora frågor. Under 2020 ökade antalet ransomware-attacker lavinartat i Sverige. En av orsakerna var sannolikt den hastiga omställningen av arbetsförhållanden som skapade säkerhetsluckor hos många verksamheter.

Följ oss en eftermiddag i vår datas liv och fördjupa dina insikter om säkerhet och integritetsfrågor i ljuset av den pedagogiska- och didaktiska verklighet undervisande forskare och studenter rör sig inom. Hur får vi dessa världar att mötas, samverka och fungera på bästa och mest säkra sätt?

För dig som arbetar med IT inom HighED.

När: 27 maj, klockan 13.00 – 16.00

Medverkanden:
Sara Willermark, lektor Högskolan i Väst
Malin Frykman, processledare Foxway
Joakim Nejdeby, IT-direktör LiU
Daniel Holmberg, Senior Systems Engineer, Apple
Benny Roth, Sales Engineer, Jamf
Mats Frisk, CDO, Foxway

Vi kommer att skicka länken till live-eventet någon timma innan sändning till angiven mailadress. För att vi ska kunna identifiera dig som lyssnar vill vi att du anger din jobb-mailadress.

Fox IT – Säkerhet & Integritet 1
Fox IT – Säkerhet & Integritet 3

Details

Date:
2021-05-27
Time:
13:00 - 16:00 CEST
Event Category:
Event Tags:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>