Foxway rekryterar Apples försäljningschef
Hem NYHETER Foxway rekryterar Apples försäljningschef

Foxway rekryterar Apples försäljningschef

Publicerat av: Redaktionen

Foxway växlar upp ytterligare och rekryterar Ove Lidström till rollen som ansvarig för affärsutveckling och framtagande av nya innovativa erbjudanden för den Nordiska marknaden.

Foxway rekryterar Apples försäljningschef

Ove Lidström

Ove Lidström har en gedigen erfarenhet av ledande roller inom IT- och telekombranschen.

Ove kommer närmast från Apple där han har varit försäljningschef under många år och därmed varit en viktig del av den svenska organisationens framgång, inte minst inom skol- och företagsmarknaden.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Ove till Foxway. Vi har en stark och väletablerad relation till Apple sedan många år, där vi på nära håll sett Oves professionalitet och innovationsrikedom, säger Martin Backman CEO på Foxway Group. Vi satsar nu ytterligare på kundnära lösningar. Ove blir en viktig pusselbit i utvecklingen av befintliga tjänster men även i arbetet med att ta fram helt nya erbjudanden för den nordiska marknaden.

Foxway har gjort en stark tillväxtresa de senaste åren. Under året kommer bolaget att satsa ytterligare på bland annat tjänsten Ditt val. Här kommer Ove Lidström att spela en central roll för utvecklingen. Ditt Val handlar om att låta den enskilda medarbetaren göra sitt personliga val av digitalt verktyg. Det finns flera fördelar med denna tjänst. Bland annat får medarbetaren större flexibilitet och inflytande över vardagen, samtidigt som effektiviteten i organisationen ökar. Erbjudandet ligger dessutom mycket väl i linje med Foxways hållbarhetsarbete och starka profil inom fältet.

– I mina olika roller på Apple har jag haft förmånen att jobba nära flera av nyckelpersonerna bakom Foxway. Tillsammans har vi lagt grunden till att varje elev i Sveriges skolor idag har en personlig iPad eller dator för sitt lärande. Att komma närmare kunderna och närmare de verkställande besluten är något jag längtat efter under en längre tid. Det ska bli ett rent nöje att få vara en del av Foxways starka tillväxtresa. Min förhoppning är att jag kommer att kunna bidra med ytterligare innovation och till en fortsatt stark tillväxt de kommande åren, säger Ove Lidström.

Ove tillträder sin roll på Foxway under maj månad.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>