Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till Edutainment 2021

2021-09-15 - 2021-09-16

Välkommen till Edutainment 2021

Varmt välkommen till Edutainmentdagen på Gröna Lund där du och dina elever tillsammans upptäcker hur fysik, teknik och matematik kommer till liv!

Tivolit förvandlas till ett stort laboratorium fyllt med accelererande och roterande system där Newtons lagar känns i hela kroppen och texterna i skolböckerna plötsligt får liv.

I 17 attraktioner och i 3 lyckohjul får ni ta del av en lektion ni sent kommer glömma! Ett fullpackat fysik- och teknikbord dukas fram där elever får undersöka magnetbromsar, pneumatik, hävstänger och många andra spännande tekniska innovationer. Därtill finns även Gröna Lunds egna mekaniker och elektriker på plats för att tillsammans med eleverna diskutera och skapa förståelse kring de olika teknikfrågorna.

Trygghet

Våra gästers och medarbetares säkerhet är alltid vår främsta prioritet. Nu när vi har öppnat parken gör vi det på ett säkert och omsorgsfullt sätt, där vi anpassar hela vår verksamhet och Edutainment efter regeringens och Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. En dag på Gröna Lund ska vara en trygg, rolig och minnesvärd upplevelse för alla våra besökare.

Tider & anmälan

Nytt datum: 15 september
Intresset för Edutainment den 16 sep har varit så stort att vi öppnar upp för ytterligare ett datum: den 15 september 13:00-15:00. Nya slottider som gäller för insläpp i Huvudentrén är 12:30, 12:45, 13:00, 13:15 Insane kommer vara stängd 15 september. Elever som skulle använda arbetsblad C och 3 är tvungna att byta till en annan berg -och dalbana från ett annat arbetsblad.
Edutainment 16 september (SLUTSÅLT)
Öppettiderna för Edutainment 2021 har justerats och de nya tiderna är 11:00-14:00 den 16 september för både gymnasie- och högstadie-elever. Nya slottider som gäller för insläpp i Huvudentrén är 10:30, 10:45, 11:00 och 11:15. Ni som redan bokat platser blir tilldelade nya slottider via mail inom kort. Insane kommer vara stängd 16 september. Elever som skulle använda arbetsblad C och 3 är tvungna att byta till en annan berg -och dalbana från ett annat arbetsblad.

Anmälan

15 september: https://www.lyyti.in/edutainment15sep21 SLUTSÅLT 16 september: https://www.lyyti.in/hog-gym-edutainment-2021

Pris

120 kr per elev exkl. moms. Din biljett som lärare bjuder vi på. OBS! Tillhör skolan Utbildningsförvaltningen i Stockholm Stad subventioneras elevbiljetten med 50 %.Ange koden UF2021 innan du slutför din bokning för att registrera avdraget. Subventionen gäller endast skolor som tillhör Utbildningsförvaltningen. Varmt väkomna med er anmälan önskar Gröna Lund, Vetenskapens Hus och Nationellt Resurscentrum för Fysik!

Uppgifter

Här finns uppgifterna som vi använder under Edutainmentdagarna. Ladda gärna ner och peppa för årets Edutainment!
 

Detaljer

Start:
2021-09-15
Slutar:
2021-09-16
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>