En unik och modern förskola i Ronneby
Hem SKOLNIVÅFÖRSKOLA En unik och modern förskola växer nu fram i Ronneby

En unik och modern förskola växer nu fram i Ronneby

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan du ställa dig i kö till Persborgs förskola – en unik och modern förskola som nu växer fram i Ronneby!

De vårdnadshavare som önskar placering för sitt barn på Persborgs förskola kan redan nu ställa sig i kö, för placering med start tidigast efter sommaren.

”Det känns fint att nu äntligen kunna starta upp verksamheten i denna miljö, som ger oss alla förutsättningar att bedriva en unik, modern och utvecklande förskola” säger rektor Annica Karlsson.

En unik och modern förskola i RonnebyPersborgs förskola ska vara barnens arena, där vi tillsammans utvecklas och skapar ny kunskap, och där barnens rätt att medverka till en hoppfull och hållbar framtid står i fokus.

Lek och lärmiljöerna inne och utomhus speglar olika mötesplatser, där barnen får uppleva, undersöka och utforska med alla sina sinnen. Barnen möts och utvecklas i kreativa och estetiska lärprocesser.

Barnen möts i restaurangen Borgen, där de får god och näringsrik mat, tillagad från grunden.

”Persborgs förskola kommer erbjuda spännande, utvecklande lär- och lekmiljöer, som är tillgängliga för alla barn. Där barnen ges möjlighet till ett undersökande och utforskande arbetssätt på olika mötesplatser”, säger rektor Åsa Isokoski.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>