Skolor sparar enormt med tid genom Cronas Ferielön
Hem TEKNIK Skolor sparar enormt med tid genom Cronas Ferielön

Skolor sparar enormt med tid genom Cronas Ferielön

Publicerat av: Redaktionen

Med lång erfarenhet av att erbjuda lönesystem bland annat för skolor tar Crona Software nu ett stort steg framåt genom att lansera fullt stöd för ferielön även i den webbaserade versionen av Crona Lön.

Crona Software är en helhetsleverantör inom lön, tid, POS/kassasystem samt affärsmallar och dokument.

Med den senaste nyheten kan skolorna dra nytta av fördelarna med molnbaserad teknik för att hantera sina löner, inklusive ferielöner – på ett smidigt och effektivt sätt.

”Det sparar skolorna enormt med tid och minskar risken för felaktigheter avsevärt. Nu kan skolorna vara säkra på att varje anställd får rätt ersättning för sin semester utan att behöva ägna timmar åt manuell beräkning, helt i molnet” säger Susanne Goodson, säljare på Crona Lön.

Skolor sparar enormt med tid genom Cronas Ferielön 2

Genom att samla allt i Crona lön, slipper skolor med ferielön nu olika plattformar och kan sköta allt i samma system. Det förenklar och effektiviserar hela hanteringen, och ökar tillgängligheten eftersom att allt finns tillgängligt från vilken dator som helst.

Skolor sparar enormt med tid genom Cronas FerielönSkolor kan enkelt konfigurera systemet efter sina specifika behov och policyer. Oavsett om det handlar om att hantera olika typer av ledigheter, inklusive sjukdagar och föräldraledighet, eller att integrera olika avtal för olika personalgrupper, så kan Crona Lön anpassas för att möta skolornas unika krav och behov.

Utöver att effektivisera lönehanteringen bidrar också Cronas molnbaserade ferielönsystem till att modernisera skolornas arbetsflöden. Genom att minska den administrativa bördan frigörs tid och resurser som kan användas för att fokusera på kärnverksamheten – att utbilda eleverna.

I en tid där skolor står inför ökande krav och press att göra mer med mindre resurser är Cronas molnbaserade ferielönsystem en välkommen lösning.

Genom att erbjuda enkelhet, noggrannhet och anpassningsbarhet hjälper systemet skolor att effektivisera sin lönehantering och fokusera på det som verkligen är viktigt – att skapa en bättre lärandemiljö för alla involverade parter.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>