Studenter från Sverige och Polen samlas för att tävla i Stena Line Propeller Prize Hackathon
Hem EVENT Studenter från Sverige och Polen samlas för att tävla i Stena Line Propeller Prize Hackathon

Studenter från Sverige och Polen samlas för att tävla i Stena Line Propeller Prize Hackathon

Publicerat av: Redaktionen

Den 23-24 april samlas studenter från olika skolor i Sverige och Polen i Karlskrona för att delta i Stena Line Propeller Prize Hackathon.

Evenemanget är arrangerat i ett samarbete mellan Stena Line, Blue Science Park och Pomeranian Science and Technology Park i Gdynia.

Under denna 24-timmars innovationstävling kommer studenterna att arbeta tillsammans för att lösa en verklig utmaning för Stena Line, ett av Östersjöregionens ledande färjerederier. Media hälsas välkomna att delta.

Studenterna kommer att få möta en verklig utmaning som presenteras av Stena Line. Genom samarbete, tekniskt utforskande och kreativ problemlösning ska de försöka hitta innovativa lösningar som kan bidra till att forma framtidens transportnätverk för att sedan pitcha för en expertjury.

Studenter från Sverige och Polen samlas för att tävla i Stena Line Propeller Prize Hackathon”Stena Line Propeller Prize Hackathon är mer än bara en tävling; det är en möjlighet för studenter att göra en konkret inverkan på den maritima industrin”, säger Monica Strandhag, Trade Manager Business Region Baltic Sea South, Stena Line. Det är viktigt för oss att engagera och inspirera nästa generation av innovatörer och entreprenörer för att forma framtidens hållbara transportlösningar.”

Genom att delta i denna innovationstävling får studenterna möjlighet att utveckla sina färdigheter, utöka sitt nätverk och få praktisk erfarenhet.

Det vinnande laget kommer dessutom att få en exklusiv möjlighet att träffa och följa toppchefer inom Stena Line-koncernen under en dag.

”Vi är glada över att samarbeta med Stena Line och Pomeranian Science and Technology Park i Gdynia för att driva denna innovationstävling, säger Jesper Bleeke, Innovationsledare, Blue Science Park. Vi ser fram emot att se de innovativa lösningar och nya perspektiv som kommer fram ur samarbetet mellan polska och svenska studenter.”

Datum: 23-24 april

Plats: Multisalen, Blekinge Tekniska Högskola, Karlskrona

Program och mer info: https://www.bluesciencepark.se/stena-line-propeller-prize/

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>