Årets Barngala drar fullt hus
Hem EFTER PLUGGET Årets Barngala drar åter fullt hus

Årets Barngala drar åter fullt hus

Publicerat av: Redaktionen

Lördagen 17 februari går sjätte upplagan av Barngalan av stapeln på Sparbanken Skåne Arena i Lund.

Med en månad kvar till evenemanget är nu alla biljetter slutsålda. Barngalan drar därmed åter fullt hus.

Lördagen den 17 februari inleds sportlovsveckan med en fartfylld och rolig gala för barn i åldrarna 6-12 år. Under ledning av Alex Hermansson kommer bland andra artisterna Klara Hammarström och Gneben (Johannes Aira) att lysa upp den stora showen som avslutar eftermiddagen. Biljetterna släpptes 24 november och med drygt en månad kvar är evenemanget nu helt slutsålt.

– Samtliga biljetter till Barngalan är nu bokade och vi ser vi fram emot att hälsa närmare 1.400 besökare välkomna till Sparbanken Skåne Arena för att fira in sportlovet. Både aktivitetsfältet och showen kommer att bli något alldeles extra, säger Malin Bengtsson, kommunikationschef på HSB Skåne.

Innan själva showen håller ett aktivitetsområde öppet mellan k. 13-15. I aktivitetsområdet bjuds barnen in till aktiviteter med allt från hinderbana till pysselstationer och andra roliga aktiviteter som utmanar både motorik och fantasi. Showen startar 15.30 med ett sprakande innehåll.

Årets Barngala drar fullt husSyftet med Barngalan är att skapa en inkluderande och rolig dag för barn i åldern 6-12 år. Som arrangör bakom Barngalan står HSB Skåne, vilka också kommer att överlämna en check under scenshowen till Generation Pep som stöd för deras fortsatta verksamhet. Barngalan i Lund är samtidigt ett exempel på samverkan inom näringslivet i angelägna frågor och som huvudsponsor för evenemanget är LKF. Ytterligare ett 20-tal företag har gått in som partners till Barngalan på olika sätt. I år är det sjätte gången som Barngalan arrangeras.

Barngalan äger rum lördagen den 17 februari kl. 13-17 i Sparbanken Skåne Arena i Lund. Såväl HSB-medlemmar som allmänheten är välkomna.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>