Full rulle på sportlovet!
Hem EFTER PLUGGET Full rulle på sportlovet med kostnadsfria aktiviteter i Kristinehamn

Full rulle på sportlovet med kostnadsfria aktiviteter i Kristinehamn

Publicerat av: Redaktionen

Under sportlovet kan barn och familjer ta del av massor av härliga, kostnadsfria aktiviteter i Kristinehamn.

I år står bland annat det här på sportlovsprogrammet:

Prova på-dancehall

Kom och häng med Studiefrämjandet för en rolig och avslappnad dag där ni utforskar Dancehall tillsammans! Det spelar ingen roll om du har dansat Dancehall tidigare eller om detta är din första gång. Instruktörer från dansgruppen Glam and Groove dance company kommer att guida under dagen.

Full rulle på sportlovet!

Det finns inte mindre än två öppna konstverkstäder att gå på under sportlovet i år.

Barnteater ”Attjo! Prosit!” – en föreställning om snor

Kristinehamns bibliotek bjuder in till en lekfull och lärorik föreställning om virus, bakterier och snor. Varför har vi snor i näsan? Vad består snor av? Varför blir det så mycket snor när man är förkyld? Föreställningen är interagerande och experimentrik, samt baserad på fakta ur Bengt-Erik Engholms bok Snor.

Allmän åkning i ishallen

Kom och åk skridskor med eller utan klubba i ishallen! Det finns skridskor och hjälmar att låna vid allmänhetens åkning för både stora och små. Skridskorna finns i storlek 27 till 46.

Hela sportlovsprogrammet och mer information om aktiviteterna hittar du på www.kristinehamn.se/sportlov.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>