Hela Nora kulturskola möts i stor föreställning
Hem EFTER PLUGGET Hela Nora kulturskola möts nu i stor föreställning

Hela Nora kulturskola möts nu i stor föreställning

Publicerat av: Redaktionen

Med över 100 medverkande barn och ungdomar från Nora kulturskolas alla ämnen teater, musik, dans samt bild och form växer nu föreställningen ” Den mystiska postsäcken – en kabaret ” fram.

Ramberättelsen handlar om några ungdomar som smyger upp på vinden på det postkontor där de jobbar extra.

De hittar en gammal säck fylld av vykort där varje vykort är en pusselbit som för handlingen framåt. Vykorten håller ihop föreställningens olika nummer vilka framförs av Noras unga musikanter, dansare, skådespelare och musikalartister. Eleverna från bild och form har skapat rekvisita till föreställningen och bjuder dessutom på en konstutställning i foajén.

”Det är så kul och spännande att vara med när alla olika idéer blir till en föreställning!” – Agnes 12 år, medverkande elev.

Hela Nora kulturskola möts i stor föreställning”Det är första gången vi sätter ihop så många elever att samarbeta över alla ämnen och eleverna får se och vara med i en helhet som de aldrig tidigare varit med om. Det är fantastiskt!” Isabelle Moreau, teaterpedagog.

Projektledare är Isabelle Moreau och Sofie Aspeqvist. Vi finns tillgängliga för frågor och intervjuer. Ni är också välkomna att prata med barn vid repetitioner i vecka 8 och 9. Kontakta oss så syr vi ihop en träff mitt i processen eller på annat sätt.

”Den mystiska postsäcken – en kabaret” spelas den 2 mars kl. 14.00 och 16.00 på Nora teaterbiograf. Biljetter kan köpas på Nora bibliotek.

Välkomna!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>