Mattecentrum öppnar en ny räknestuga i Ystad
Hem EFTER PLUGGET Mattecentrum öppnar en ny räknestuga i Ystad

Mattecentrum öppnar en ny räknestuga i Ystad

Publicerat av: Redaktionen

Mattecentrum är en ideell förening som erbjuder gratis läxhjälp i matematik, både via digitala verktyg och fysiska så kallade räknestugor.

Nu öppnar vi en räknestuga på Ungdomens Hus. i Ystad. Det är kostnadsfritt att besöka räknestugan och alla är välkomna oavsett nivå på matte.

Mattecentrums räknestugor bemannas av kunniga ideella mattecoacher. Under 2021 gjorde vi en undersökning tillsammans med Novus som visar på att endast 15% av de tillfrågade barnen inom ålders-spannet 13–17 år får läxhjälp i matte. Men hela 55% kunde tänka sig att ta extra hjälp för att bli bättre i matematik.

Mattecentrum öppnar en ny räknestuga i YstadEleverna som besöker Mattecentrums räknestugor har olika behov av extra stöd. En del satsar på ett högre betyg, eller få mängdträning eller så behöver de extra stöd för att kunna hänga med bättre på lektionerna.

Tid och plats:

Räknestugan på Ungdomens Hus kommer äga rum på torsdagar klockan 16:00-18:00 och första tillfället sker torsdagen den 7 mars. Adressen är Industrigatan 8.

Varmt välkomna

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>