Gratis föreläsningar och intressant paneldebatt om AI på Skoljobbsmässan
Hem EVENT Gratis föreläsningar och intressant paneldebatt om AI på Skoljobbsmässan

Gratis föreläsningar och intressant paneldebatt om AI på Skoljobbsmässan

Publicerat av: Redaktionen

Skoljobbsmässan är Nordens största rekryteringsmässa för personal inom skola och utbildningssektorn och arrangeras för 14 året i Stockholm.

På Skoljobbsmässan har yrkesverksamma inom utbildningssektorn möjlighet att träffa sin nästa arbetsgivare och utforska spännande karriärmöjligheter. Mässan bjuder också på intressanta föreläsningar och en paneldebatt.

Moderator för dagen är rektorn Johan Segerfeldt som är ett känt ansikte inom media, då han medverkat kring en mängd frågeställningar inom skolvärlden och han har även lyckats vända skolor med mindre framgångsrika resultat till att visa fantastiska resultat.

Gratis föreläsningar och intressant paneldebatt om AI på SkoljobbsmässanBland de större utställarna ser vi bland annat TIKTOK, Stockholms utbildningsförvaltning, Internationella Engelska Skolan, Södertälje kommun och Yrkesgymnasiet.

Skoljobbsmässan arrangeras fredagen den 12 april 2024 på Sergel HUB i centrala Stockholm mellan klockan 11:00-18:00 och är gratis för alla besökare som jobbar inom skola och utbildning. För mer information och anmälan se: www.skoljobbsmassan.se 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>