Gratis sommaraktiviteter för familjer på World of Volvo
Hem EFTER PLUGGET Gratis sommaraktiviteter för familjer på World of Volvo

Gratis sommaraktiviteter för familjer på World of Volvo

Publicerat av: Redaktionen

Sommarlovet är här och för alla barn med spring i benen lanserar World of Volvo nu ett helt nytt koncept, som dessutom är gratis.

Family Fun är en sommarsatsning där barn och föräldrar får upptäcka, lära och ha roligt tillsammans.

Varje onsdag och fredag mellan den 3 juli och 2 augusti bjuds det på dans, plantering av solrosor, musikskapande, högteknologisk scenkonst och mycket mer – allt utan kostnad.

Gratis sommaraktiviteter för familjer på World of VolvoUnder Family Fun kommer lek, lärande och underhållning att blandas med kunskaper om trafiksäkerhet på ett kul och inspirerande sätt. På World of Volvo kommer barnen bland annat att kunna plantera en solros att ta med hem, skapa musik tillsammans med andra på en gigantisk ljudvägg, pyssla i konstnärslabbet och prova att sitta bakom ratten på en riktig Volvobil. Sirqus Alfon kommer att visa upp en fascinerande blandning av konstnärligt skapande och högteknologisk feelgood. Det blir dessutom uppvisning med Svenska Balettskolan där barnen bjuds in att delta i ”Stop-look-wave” – en interaktiv dans med fokus på trafiksäkerhet runt lastbilar.

– Sommaraktiviteterna är uppbyggda för att tala till alla sinnen. Dans, musik, skapande och underhållning lägger grunden för en helhetsupplevelse med många lärorika inslag. Det här är en inspirerande mötesplats för hela familjen, säger Ulrika Sandford, Marketing & Communications Manager, World of Volvo.

Bakom satsningen ligger en önskan om att få fler barnfamiljer att upptäcka vilken givande miljö World of Volvo är för både stora och små. Tanken med mötesplatsen World of Volvo är att den ska vara öppen för alla, inspirerad av den svenska allemansrätten. Förutom avslappande ytor innefattar byggnaden en utställning som tar besökaren genom Volvos imponerande historia, fram till de nya innovationerna som leder till nästa steg inom mobilitet och transport. I samband med de kostnadsfria sommaraktiviteterna finns det möjlighet att köpa rabatterade familjebiljetter online till den interaktiva utställningen.

Family Fun är öppet varje onsdag och fredag mellan den 3 juli och 2 augusti. Tider och schema för de olika dagarna finns på https://www.worldofvolvo.com/sv/biljetter/live/

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>