JumpYard öppnar ny aktivitetspark i Barkarby
Hem EFTER PLUGGET JumpYard öppnar nu ny aktivitetspark i Barkarby

JumpYard öppnar nu ny aktivitetspark i Barkarby

Publicerat av: Redaktionen

Lagom till jullovet 2023 var det premiär för nya JumpYard Barkarby i Veddesta Handelsplats.

Med flera olika typer av aktiviteter under samma tak, får gästerna möjlighet att hitta sina egna utmaningar.

Bland nyheterna finns, utöver en mängd olika trampoliner, aktiviteter som Sky Rider (linbana), olika sektioner med klättring och interaktiva spel – allt med en pulshöjande twist.

JumpYard öppnar ny aktivitetspark i Barkarby”Veddesta Handelsplats är ett mycket bra läge för vår nya park. Vi har verkat i området sedan 2017 och ser nu fram emot att förnya gästernas JumpYard-upplevelse. Fastigheten på Nettovägen 2 ger oss möjlighet att leverera äkta rörelseglädje både på bredden och höjden’’, säger Pelle Möller, VD på JumpYard. ”Vår ambition är att motverka stillasittandet då bara två av tio barn når den rekommenderade mängden rörelse per dag. Vi vill ge fler barn möjlighet att röra sig och därför erbjuder nya JumpYard i Barkarby ett brett och nytt utbud av rolig rörelse på barnens villkor’’, fortsätter Pelle.

Anläggningen kommer bli granne med bland andra Willys, NetOnNet, Biltema, Blomsterlandet och Arken Zoo. ”Vi är väldigt glada att JumpYard har valt Veddesta Handelsplats för sin etablering och är övertygade om att de kommer komplettera övriga aktörer i handelsområdet väldigt bra och bidra med nya besökare till vår handelsplats”, säger CA Fastigheters regionchef i Stockholm, Malin Claesson Stenström.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>