Kiropraktorhögskolan etableras i Skellefteå!
Hem UTBILDNING Kiropraktorhögskolan etableras nu i Skellefteå!

Kiropraktorhögskolan etableras nu i Skellefteå!

Publicerat av: Redaktionen

Från och med hösten 2024 finns kiropraktorprogram även på Campus Skellefteå.

Utbildningen är identisk med den utbildning som bedrivs i Stockholm och samarbetet mellan högskolans två campus är omfattande.

Det finns möjlighet till utbytesstudier och goda möjligheter att helt byta campus under studietiden.

Kiropraktorhögskolan etableras i Skellefteå!

Campus Skellefteå

– Nu kommer vi närmare studenter som önskar utbilda sig lokalt, vilket ökar tillgängligheten och ger fler möjligheten att utbilda sig till ett yrke där chansen till jobb är mycket stor, säger rektor Gordana Gedin.

Studier på Campus Skellefteå ger studenter möjlighet att studera på en expansiv ort med den vackra naturen runt hörnet. Studenter kan välja att resa till och från studieorten eller använda bostadsgarantin för att bo på campuset mitt i centrala Skellefteå.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>