Legoeventet Klossfestivalen kommer nu till Eskilstuna
Hem EVENT Legoeventet Klossfestivalen kommer nu till Eskilstuna

Legoeventet Klossfestivalen kommer nu till Eskilstuna

Publicerat av: Redaktionen

Klossfestivalen gör sin debut i Eskilstuna den 31 augusti på Volvo CE Arena.

Besökare kan förvänta sig en dag full av kreativa aktiviteter, möten med legoprofiler och legobyggare, samt underhållning som passar alla åldrar.

Klossfestivalen är ett turnerande evenemang för legoälskare. Som besökare kan du förvänta dig ett brett utbud av aktiviteter, inklusive byggtävlingar, möjligheten att köpa och sälja lego, och uppträdanden från kända legoprofiler som Kai, Lloyd, Nya och Stephanie. Dessutom kommer besökarna att få möjlighet att träffa välkända legobyggare från Lego Masters, såsom Vidar, Albin, John Erik Hansson och Michael Lundqvist.

Ett evenemang med något för alla i familjen

En av höjdpunkterna under dagen är klossmagikern Stefan Erikssons trollerishow och möjligheten att träffa Tomas Kasparik från Tjeckien, som ställer ut över 50 meter av legoskapelser, inklusive världens största pariserhjul.

Evenemanget bjuder på något för alla åldrar, inklusive aktiviteter för de minsta besökarna som duplobyggande och färgläggning av legoteckningar.

– Det känns fantastiskt att komma med Klossfestivalen till Eskilstuna. Volvo CE Arena kommer passa oss jättebra och vi har inlett ett fint samarbete med Destination Eskilstuna, säger Fredrik Novak, grundare av Klossfestivalen.

Volvo CE Arenas evenemangsfond möjliggör för Klossfestivalen att komma till Eskilstuna

Legoeventet Klossfestivalen kommer nu till Eskilstuna

Foto från Klossfestivalen

Klossfestivalen är det första evenemanget att värvas med hjälp av Volvo CE Arenas evenemangsfond. Den fond som nyligen fått utökade medel, i samband med namnbytet på arenan.

– Nu när vi har ökade resurser i Volvo CE Arenas evenemangsfond möjliggör det för fler evenemang. Det är verkligen positiva nyheter för Eskilstuna, säger Micke Lönngren, evenemangschef på Destination Eskilstuna.

Mickes kollega Felix fyller i:

– Vi ser fram emot ett fantastiskt evenemang för hela familjen. Blir man någonsin för gammal för att leka med lego? Jag tror inte det, säger Felix Andersson, projektledare på Destination Eskilstuna.

Biljettsläpp 

Biljetterna släpps på www.tickster.com. Med ett begränsat antal biljetter tillgängliga, uppmanas besökare att säkra sina platser så snart som möjligt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>