Nu öppnar ansökan till sommarjobb
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Nu öppnar ansökan till sommarjobb för ungdomar

Nu öppnar ansökan till sommarjobb för ungdomar

Publicerat av: Redaktionen

Sommarjobb är ett viktigt steg ut i arbetslivet för många ungdomar.

Varje år erbjuder Sollentuna kommun sommarjobb och i år kommer vi att öka antalet jobb som erbjuds.

Du som är född 2006-2008 kan söka sommarjobb hos oss från och med 29 januari. Du behöver vara folkbokförd i Sollentuna för att söka.

Att få fler ungdomar att sommarjobba och komma ut i arbetslivet är en högt prioriterad fråga för kommunen. Utöver att öka antalet sommarjobb kommer vi även att erbjuda olika former av stöd under 2024. Vi kommer exempelvis att erbjuda kurser i CV-skrivning – håll utkik på hemsidan för datum och plats. Den 14 mars anordnar vi även en rekryteringsmässa för de företag som söker sommarjobbare och extrapersonal i Sollentuna. Mer information och anmälan kommer inom kort på sollentuna.se. Det här är ett perfekt tillfälle för dig som söker sommarjobb i Sollentuna att komma i kontakt med framtida arbetsgivare!

Nu öppnar ansökan till sommarjobb– Ett sommarjobb är ett bra steg in på arbetsmarknaden och ger dig nya, viktiga erfarenheter. Det vi gör nytt för i år är bland annat att du kan få ett jobb som sommarlovsentreprenör och driva ditt eget sommarlovsföretag, säger Anna Juhlin (C), ordförande i kompetens- och arbetsmarknadsnämnden.

Ansökan stänger 29 februari. Du kommer att få svar under vecka 11.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>