Premiär: Under ytan med elever från Midgårdsskolan
Hem EFTER PLUGGET Premiär: Under ytan med elever från Midgårdsskolan

Premiär: Under ytan med elever från Midgårdsskolan

Publicerat av: Redaktionen

Tisdag 19 mars kl.19.00 är det premiär i Valhalla, Midgårdsskolan för ”Under Ytan – emotioner och sinnestillstånd” – en föreställning av och med avgångseleverna på det estetiska programmet dans och musik.

Dans- och musikföreställningen ”Under Ytan – emotioner och sinnestillstånd” är elevernas sceniska slutprojekt och ett samarbete mellan de 50 dans- och musikeleverna.

Uppbackade av professionellt ljud- och ljus tar nu eleverna för sista gången klivet ut på Valhallascenen för att bjuda på sina egna kompositioner, arrangemang och koreografier.

Premiär: Under ytan med elever från Midgårdsskolan– Vi skördar frukten av tre års hårt arbete med musik och dans. Nu får våra elever en efterlängtad möjlighet att visa allt vad de har lärt sig, vilka färdigheter de har och hur man arbetar tillsammans med att realisera ett stort projekt, säger Göran Turborn, en av fyra ansvariga lärare.

Media är välkomna på båda föreställningarna den 19 mars, men vi ser helst att ni kommer till genrepet kl. 12.00 då det finns mest tid till att fota och ställa frågor till eleverna. Premiären framförs kl. 19.00 samma dag. Missa inte en av vårens sceniska höjdpunkter på Midgårdsskolan!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>