Mirabelle hittar på rackartyg släpps idag som e-bok
Hem SOMMARLÄSNING Mirabelle hittar på rackartyg släpps idag som e-bok

Mirabelle hittar på rackartyg släpps idag som e-bok

Publicerat av: Redaktionen

Mirabelle är hälften häxa, hälften älva och alldeles olydig!

Mirabelle bor tillsammans med sin mamma som är en häxa, sin pappa, som är en älva, och med sin bror Viktor.

Hon älskar att kasta häxiga trollformler omkring sig i månljuset lika mycket som hon tycker om naturen och älvmagi. I den här berättelsen blir Mirabelle strängt förbjuden att ta med sitt häxtrollspö och kittel till älvornas årliga sammankomst. Men hon gör inte alltid som hon blivit tillsagd … för sanningen är den att Mirabelle rent av tycker att det är väldigt kul att sprida sprakanda rackartyg omkring sig, vart hon än går. För vad skulle egentligen kunna gå fel om hon bara gjorde pytte pyttelite häxig magi?

Alla ni Isadora Moon-fans där ute kanske redan känner till henne eftersom Mirabelle är Isadora Moons kusin! Isadora och Mirabelle har varit ute på äventyr tillsammans förut, men det här är första gången som Mirabelle har huvudrollen i sin alldeles egen berättelse.

Mirabelle hittar på rackartyg släpps idag som e-bokDen tryckta boken kom ut i höstas och idag släpps e-boken.

BTJ:s recension: ”Förutom berättelsen, som handlar mycket om de bus som Mirabelle gör på kalaset, innehåller boken även massor av roliga tips på hur man själv kan fixa ett trevligt älvkalas. Översättningen av Sofia Hysing Boytim från engelska fungerar bra. Boken lämpar sig för åldern 6–9 år och är relativt lättläst” skriver BTJ i en recension och ger boken betyget 4 av 5 – Bra.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>