EPOS välkomnar svenskt krav på headsets till skolelever
Hem TEKNIK EPOS välkomnar svenskt krav på headsets till skolelever

EPOS välkomnar svenskt krav på headsets till skolelever

Publicerat av: Redaktionen

I takt med att skolmiljöerna blir allt mer virtuella eller hybrida spelar utrustning och teknologi en stor roll i skapandet av en kvalitetsupplevelse för både elever och lärare.

Samtidigt ställer svensk lagsättning nu också krav på skolor att erbjuda hörlurar i samband med prov eller tentamen som inkluderar lyssningsmoment.

Headsets som kan stötta tydlig kommunikation, flexibilitet och en användavänlig upplevelse är avgörande för elevernas samlade prestationer och framgångar.

EPOS välkomnar svenskt krav på headsets till skoleleverEPOS, som är ledande inom högkvalitativ ljudteknologi till näringslivet, är också specialiserade inom headsets till utbildningsinstitutioner med en serie bestående av tre headsets som är speciellt utvecklade för att stötta virtuellt lärande och hybridstudier. EPOS EDU-serien är därför designad för att välkomna det stigande behovet av ljudutrustning till elever på alla nivåer och i samband med prov och tentamen.

Skolor digitaliserar fortsatt lärandet och ett ökande antal elever använder bärbara datorer eller surfplattor till sitt arbete med personliga lektioner eller onlineprojekt.

EPOS siktar mot att stötta det här behovet hos elever från grundskolan till gymnasiet med headsets som gör lärandet enklare och mer strömlinjeformat, oavsett var lärandet sker.

EPOS EDU-serien är specifikt utvecklat för att tillgodose de centrala krav elever i åldarna 10-16 år har. Serien erbjuder lätta och komfortabla headsets med bra ljudkvalitet för en bättre studieupplevelse, plug-and-play-förbindelse, behaglig passform och de är kompatibla med populära utbildnings- och samarbetsverktyg, såsom Chromebook, Zoom och Microsoft Teams.

Alla EPOS EDU-seriens headsets säljs i paket med 10 headsets för enkel massimplementering bland institutionens elever. Serien kompletterar det existerande sortimentet av EPOS-headsets riktade mot elever och lärare på alla nivåer.

EPOS deltar på Scandinavian Education Technology Transformation (SETT) i Stockholm den 16-18 april, där Simon Rudolfsson, EPOS Channel Account Manager för Sverige, är närvarande hos verksamhetens distributör IsiCom i stånd L:10.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>