Filmfestival för barn och unga på Roxy
Hem EFTER PLUGGET Tre dagar filmfestival för barn och unga på Roxy

Tre dagar filmfestival för barn och unga på Roxy

Publicerat av: Redaktionen

Under tre dagar visar Bio Roxy i Örebro film för alla mellan 2 och 15 år!

Festivalen pågår 22–24 mars och arrangeras i samband med BUFF Malmös initiativ Nationell Filmvecka.

Festivalen invigs fredagen den 22 mars med festlig filmpremiär för nya norska långfilmen Lars är LOL, som rekommenderas för barn och unga från 8 år.

– Under festivalen kommer vi visa film från massor av olika länder som Frankrike, Kanada, Chile, Armenien och Sverige, säger Johan Mollberg, biografföreståndare på Bio Roxy.

Om programmet

Filmfestival för barn och unga på RoxyProgrammet rymmer allt från knattebio från 2 år med Tummen och Tummens mamma, till ungdomsthrillern Spider Thieves som vi rekommenderar från 12 år.

Programmet i sin helhet finns på Bio Roxys webbplats där du kan läsa mer om filmerna och förköpa biljetter. Biljettpriset per film är 25–50 kr.

Vi erbjuder också helt gratis visning av den kenyanska filmen Supa Modo, som rekommenderas från 9 år.

Om Nationell Filmvecka

Det här är andra året som Roxy arrangerar en filmfestival i samband med BUFF Malmös nationella filmvecka. Under Nationell Filmvecka 2023 deltog ett 80-tal kommuner och ungefär 180 aktörer slöt upp.

Mer om Nationell Filmvecka på BUFF:s webbplats.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>