Inbjudan till digital pressträff för Barnens Littfest 2024
Hem EFTER PLUGGET Välkommen till digital pressträff för Barnens Littfest 2024

Välkommen till digital pressträff för Barnens Littfest 2024

Publicerat av: Redaktionen

Välkommen på digital pressträff för Barnens Littfest 2024, tisdag 5 mars klockan 09.30.

För att delta i pressträffen, skicka ett mejl till jenny.vinsa@umea.se så får du en möteslänk i retur.

Barnens Littfest 2024 – söndag 17 mars, Väven

Äntligen börjar det vara dags för litteraturfestivalen där barnen har huvudrollen. Under en hel dag fylls Väven med aktiviteter för bokslukare, nyfikna och festivalsugna barn i åldrarna 3-12 år.

Söndag den 17 mars mellan 12.00–16.00 bjuds det på författarbesök, skaparverkstad, familjeföreställning, allsång, film, digitala äventyr och mycket mer. Som vanligt med stort fokus på medskapande.

Inbjudan till digital pressträff för Barnens Littfest 2024

Årets illustration för Barnens Littfest, skapad av Lena Sjöberg.

– Huvudtanken med Barnens Littfest är alltid densamma – vi vill vara en festival för och med barn, där möten och skapande tillsammans med professionella författare och illustratörer står i centrum säger Eva Gustafsson

På plats finns bland andra prisbelönta författarna Emelie Östregren, och Emma Virke, serietecknarna Elin Lindell och Sara Olausson, spelutvecklaren Oliver Elm, Johanna Berg och många fler. Årets illustration är skapad av Lena Sjöberg, som också medverkar med en workshop på festivalen.

Varmt välkommen på en digital pressträff, tisdag den 5 mars klockan 09.30. Vi berättar mer om innehållet, planeringen inför och tankarna kring Barnens Littfest 2024.

För att delta i pressträffen skicka ett mejl till jenny.vinsa@umea.se så får du en möteslänk i retur.

Vi ses!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>