Dags igen för Lindeskolans elever att tävla om årets kulturpriser
Hem EFTER PLUGGET Dags igen för Lindeskolans elever att tävla om årets kulturpriser

Dags igen för Lindeskolans elever att tävla om årets kulturpriser

Publicerat av: Redaktionen

Nu är det dags igen för Lindeskolans årliga kulturpris – en tävling där alla elever på Lindesbergs gymnasieskola Lindeskolan oavsett program är välkomna att vara med och lämna in bidrag.

I Lindeskolans kulturpris går det att tävla i fyra kategorier – ord, bild, ljud och rörelse. I varje kategori utses ett första och ett andra pris som vinner 1.500 respektive 800 kr.

Lindeskolans kulturpris arrangeras av Lindeskolans bibliotek sedan 2014. Tävlingsperioden sker under vårterminen med sista inlämningsdag för kulturpriset 2024 är söndag 5 maj. Priserna delas ut i samband med skolavslutningen i juni.

I Lindeskolans kulturpris går det att tävla i fyra kategorier:
ORD 
– novell, dikt, kåseri, drama mm.
BILD
 – foto, måleri, skulptur osv.
LJUD
 – sång, musik, ljudinstallation etc.
RÖRELSE
 – dans, film o. dyl.

I juryn sitter Jenni Axén, lärare i bild; Kajsa Forsberg, lärare i bild och svenska; Josefin Malefelt, bibliotekarie; Julia Lindberg, biblioteksassistent; Sara Sporre, kultursekreterare.

Dags igen för Lindeskolans elever att tävla om årets kulturpriser

Tidigare vinnare av Lindeskolans kulturpris:

Vinnare av Lindeskolans kulturpris 2023

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>