Fritidscamp med aktiviteter för unga i sommar
Hem EFTER PLUGGET Fritidscamp med aktiviteter för unga i sommar

Fritidscamp med aktiviteter för unga i sommar

Publicerat av: Redaktionen

Fritidscamp är tillbaka under två veckor i sommar!

Campet är ett dagläger för unga födda 2009-2014 med anordnade fritidsaktiviteter kring Hässleholmsgården och Hovdala.

Fritidsaktiviteter på sommarlovet
Fritidscamp pågår vecka 25 och 26, med första veckan för högstadieelever och andra veckan för mellanstadieelever.

Fritidscamp med aktiviteter för unga i sommarAktiviteterna under campet äger rum på området runt Hässleholmsgården och Hovdala slott och anpassas efter ålder. Varje grupp följs av minst en personal och en av kommunens feriearbetare. Erfarna instruktörer finns på plats vid aktiviteter där det behövs.

Du som deltar har bland annat möjlighet att testa på boxning, bangolf, frisbeegolf, basket, kreativt skapande, träffa Försvarsungdom, och mycket mer.

Samarbete med föreningar, aktörer och näringsliv
Fritidscamp arrangeras av Ung fritid på kultur- och fritidsförvaltningen i samarbete med lokala föreningar, aktörer och näringsliv. Sponsor i år är Sparbanken Skåne.

Anmälan är öppen!
För att delta behöver du anmäla dig senast den 12 maj. Tänk på att på att platserna är begränsade, så vänta inte för länge.

Kostnaden för att vara med på Fritidscamp är 300 kr per person. Efterföljande syskon kostar 200 kr, om man anmäler flera barn.

Mer information om Fritidscamp och hur anmälan går till hittar du på kommunens hemsida: www.hassleholm.se/fritidscamp

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>