Kunskapscompaniet utökar med Industriteknisk utbildning i Östersund
Hem UTBILDNING Kunskapscompaniet utökar nu med Industriteknisk utbildning i Östersund

Kunskapscompaniet utökar nu med Industriteknisk utbildning i Östersund

Publicerat av: Redaktionen

Vi på Kunskapscompaniet är stolta och glada över förtroendet att genomföra industriteknisk utbildning på uppdrag av Arbetsförmedlingen i Östersund.

Med vår långa erfarenhet och vårt team av duktiga lärare är vi fast beslutna att leverera yrkesutbildning av hög kvalitet.

Kunskapscompaniet utökar med Industriteknisk utbildning i Östersund

Industriteknik – utbildning på Kunskapscompaniet i Östersund

– Teamet här på Frösön ser fram emot uppstarten av Kunskapscompaniet och att få leverera enligt vår vision om hur utbildning ska ges. Vi vill vara de som finns till för att fler ska få tillgång till en bra utbildning, säger Erik Eng, lärare på industritekniska utbildningen i Östersund.

Industriteknikutbildningen startar den 1 februari och kommer att omfatta skärande bearbetning och styrd produktion (CNC) samt svets- och plåtbearbetning.

Utbildningstiden varierar beroende på den valda inriktningen. Det är Arbetsförmedlingen som förmedlar utbildningsplatserna.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>