Lenovo fortsätter att stärka lärare och studenter med nya utbildningslösningar
Hem TEKNIK Lenovo fortsätter att stärka lärare och studenter med nya utbildningslösningar

Lenovo fortsätter att stärka lärare och studenter med nya utbildningslösningar

Publicerat av: Redaktionen

Idag presenterar Lenovo nya lösningar på Bett UK som utökar sin portfölj av hårdvara, mjukvara och tjänster skapade för lärare och studenter.

Lenovos växande utbildningsportfölj syftar till att stärka lärare och elever genom att förstå lärosätens utmaningar och leverera utbildningslösningar som uppfyller deras behov.

Lenovo fortsätter att stärka lärare och studenter med nya utbildningslösningarDe nya lösningarna inkluderar Lenovo 100e Chromebook Gen 4, som är speciellt utformad för den mobilitet och tålighet som unga studenter behöver. De omfattar även nya tjänster och programvaror. Lenovo Education bundles erbjuder fler programvarulösningar för Lenovo Education-hårdvara och Lenovo Ed Tech Consulting Services hjälper skolor att utöka sina digitala ekosystem och förbättra inlärningen. Allt för att skapa ett mer personligt, säkert och inspirerande lärande.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>