Framtidens byggbransch: Nackademin bjuder in till workshop för kvinnor inom samhällsbyggnad
Hem NYHETER Framtidens byggbransch: bjuder in till workshop för kvinnor inom samhällsbyggnad

Framtidens byggbransch: bjuder in till workshop för kvinnor inom samhällsbyggnad

Publicerat av: Redaktionen

Den 16 maj 2024 öppnar Nackademin upp dörrarna till en unik workshop riktad till framtida kvinnor i byggbranschen.

Eventet, som leds av Mook Changrachang från Bonnier Fastigheter, utsedd till Årets Unga Fastighetskvinna 2023 av Fastighetssverige, syftar till att stärka och inspirera kvinnor till att ta större plats i en traditionellt mansdominerad industri.

Workshopen är ett viktigt steg mot att främja mångfald och jämställdhet inom byggbranschen och ett tillfälle för Nackademins studenter att stärka sitt nätverk och bygga upp en stark gemenskap. Workshopen erbjuder Nackademins studenter inom bygg karriärcoachning, nätverksmöjligheter och fördjupad kunskap inom byggsektorn.

Framtidens byggbransch: Nackademin bjuder in till workshop för kvinnor inom samhällsbyggnad

Nackademin öppnar upp dörrarna till en unik workshop riktad till framtida kvinnor i byggbranschen.

“ Målet med denna workshop är inte bara att utrusta kvinnor med de färdigheter som krävs för att framgångsrikt navigera i byggbranschen, utan också att inspirera en ny generation att bryta traditionella mönster och forma framtiden. Genom att samla branschledare och aspirerande yrkeskvinnor i detta forum, skapar vi en grund för verklig förändring” säger Therese Andersson, Teamchef Samhällsbyggnad på Nackademin

Mook Changrachang ser fram emot att välkomna kvinnliga byggnadsingenjörsstudenter till en eftermiddag fylld med lärande, inspiration och samarbete.

” I detta samarbete strävar vi efter att skapa en plattform där kvinnor inte bara kan växa professionellt utan också bidra till en mer inkluderande och jämställd byggbransch. Tillsammans kan vi bygga en starkare och mer jämlik framtid för alla i byggbranschen.” säger Mook Changrachang, Energistrateg på Bonnier Fastigheter.

Workshopen äger rum den 16:e maj på Nackademin.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>