Femtio extra sommarjobb hos Mimer
Hem UTBILDNING Femtio extra sommarjobb hos Mimer

Femtio extra sommarjobb hos Mimer

Publicerat av: Redaktionen

I sommar får fler än dubbelt så många ungdomar sommarjobb hos Mimer.

Genom Västerås stads 500 betalda praktikplatser får hela 80 ungdomar jobba i Mimers områden.

Mimer har tidigare arrangerat Summerworks för 30 ungdomar som bor i Mimers områden. I år erbjuder Mimer sommarjobb via Västerås stad vilket gör att totalt 80 unga får möjlighet till betald sommarlovspraktik på bostadsbolaget. Ungdomar i åldrarna 13–16 år kan söka platserna via Västerås stads hemsida.

Mimer erbjuder en varierad jobbperiod där fokus ligger på utomhusaktiviteter för Mimers framförallt yngre hyresgäster. Även enklare fastighetsskötsel ingår, till exempel att rensa rabatter och hålla rent i miljöbodar och trapphus.

Femtio extra sommarjobb hos Mimer

Sommarjobbarna håller bland annat i utomhusaktiviteter för Mimers yngre hyresgäster.

– Det är jätteroligt att vi får möjligheten att kunna ta in fler ungdomar. Ett sommarjobb är kanske den första kontakten med ett framtida arbetsliv och en möjlighet att knyta värdefulla kontakter. Vi tror också att ungdomarna får lära sig det värdefulla i att ta hand om sin stad och stadsdelarna, säger Mimers stadsdelsutvecklare Annika Persson.

Ansökan öppnar måndag 19 februari och sista ansökningsdag är söndag 17 mars. Västerås stad fördelar ut de betalda praktikplatserna bland de sökande.

Läs mer och ansök på Sommarjobb för dig i grundskolan, 13-16 år – Västerås (vasteras.se)

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>