Laddat för familjefest i Brunnsparken på årets äggjakt
Hem EVENT Laddat för familjefest i Brunnsparken på årets äggjakt

Laddat för familjefest i Brunnsparken på årets äggjakt

Publicerat av: Redaktionen

Onsdagen den 3 april är det äntligen dags för årets välbesökta Äggjakt vid Brunnshallarna i Ronneby.

Eventet arrangeras av Fritidsgårdarna i Ronneby Kommun.

Laddat för familjefest i Brunnsparken på årets äggjaktEventet öppnar för besök 9.30 och håller på fram tills 15.00. Mellan äggjakterna kommer det erbjudas flera roliga aktiviteter för hela familjen. Det kommer bl.a finnas ansiktsmålning, ponnyridning, hoppborg för de minsta, besök av biblioteksbussen, tipsrunda, tävlingar och andra roligheter. Naturum och Kallvattenkuren slår också upp sina portar för besök. På plats finns det även möjlighet att köpa korv och dryck, samt så kommer Mandeltårtans kiosk vara öppen.

Äggjakt
Första äggjakten
10.00-11.30 för barn 0-6 år

Andra äggjakten
12.30-14.00 för barn 7-15 år

Äggjakterna går ut på att barnen går in på ett avgränsat område och plockar på sig 2st färgglada trä-ägg som sedan växlas in mot godis i ”Hönshuset”. Bland alla färgglada ägg kommer det finnas 6st guldägg gömda. Den som hittar ett sådant kan byta in det mot en lite större godisöverraskning.

I samband till eventet kommer Centrumbiografen hålla i gratis filmvisning av Håkan Bråkan 2. Platser kan bokas på Centrumbiografens hemsida från och med den 29 mars. Under äggjakten kommer även snacksbiljetter lottas ut till de som har bokat plats på biovisningen.

– Vi ser fram emot ännu en äggjakt tillsammans med alla härliga aktörer och besökare. Vi håller tummarna för fint väder och mycket skratt tillsammans, säger Elin Johansson, Fritidsledare Brukets Fritidsgård

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>