Hem NYHETER Lagerhaus presenterar nyheter inför jobb- och skolstart

Lagerhaus presenterar nyheter inför jobb- och skolstart

Publicerat av: Redaktionen

Hösten betyder jobbstart, nystart och omstart!

Och Lagerhaus rivstartar med kollektion Don’t Hurry, Be Happy!

Lagerhaus presenterar nyheter inför jobb- och skolstartHösten är tid för nystart. Men se till att starta soft och mysigt! Bulla upp med massor av mjuka kuddar i sängen, addera lite glitter och plugga i sängen. Den sköna sengångaren sätter prägel på kollektionen och mönstret syns på på block, muggar och block av miljövänligt papper. Don’t Hurry, Be Happy!

– För oss på Lagerhaus är det viktigt att värna om människor, djur och natur och vi är därför glada över att allt papper i kollektionen är FSC-certifierat eller återvunnet, berättar designchef Therese Stråhle. Håll utkik efter vår kloka uggla i butik, den visar vägen till ett klokare val.

Kollektionen Don’t Hurry, Be Happy! finns i butik from 26 juli.


Klicka här
 för att komma till Lagerhaus bildbank för högupplösta produkt- och miljöbilder.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>