Hem EFTER PLUGGET Studentkortet samarbetar med Läxhjälpen

Studentkortet samarbetar med Läxhjälpen

Publicerat av: Redaktionen

Rabattkortföretaget Studentkortet stöttar Stiftelsen Läxhjälpen för att skapa de bästa förutsättningarna för ungdomar att gå ur grundskolan med behörighet till gymnasiet.

Studentkortet vill bidra till att så många ungdomar som möjligt kan studera vidare på gymnasiet, och i förlängningen även på högskole- och universitetsnivå.

Studentkortet samarbetar med LäxhjälpenDärför kommer Studentkortet att stödja Läxhjälpen i deras arbete för att hjälpa grundskoleelever i socioekonomiskt utsatta områden att gå ur grundskolan med godkända betyg.

Studentkortet kommer bland annat att hjälpa till med rekrytering av högskolestudenter till arbete som läxhjälpare och informera sin målgrupp om det viktiga arbete som Läxhjälpen utför i Sverige för en mer jämlik skola.

”Vi är stolta över det nya samarbetet med Läxhjälpen. Studentkortets medarbetare brinner för utbildning och vi vill hjälpa så många som möjligt att studera vidare”, säger Anneli Kansbod, VD på Studentkortet.

“Vi är oerhört glada över att Studentkortet valt att samarbeta med oss, en perfekt match då Studentkortet är en mycket stark aktör bland universitets– och högskolestudenter. Samarbetet innebär att vi kan utveckla vårt viktiga rekryteringsarbete i hela landet, synas i fler kanaler, nå ännu fler studenter och hitta de allra bästa läxhjälparna.” Säger Studentkortet samarbetar med LäxhjälpenMaria Arneng, Generalsekreterare på Stiftelsen Läxhjälpen

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>