Oscar Semb Sürüp som ny rektor för Nordic Internation School Norrköping
Hem NYHETER Oscar Semb Sürüp som ny rektor för Nordic Internation School Norrköping

Oscar Semb Sürüp som ny rektor för Nordic Internation School Norrköping

Publicerat av: Redaktionen

Den 1e juni tillträder Mr. Oscar Semb Sürüp som ny rektor för Nordic International School Norrköping.

Mr. Semb Sürüp kommer senast från en tjänst som rektor vid Lärande Grundskola Östra i Norrköping.

– Vi är glada över att kunna presentera Ocar Semb Sürüp som skolans nya rektor. Skolan har haft vissa utmaningar och Oscars breda erfarenhet gör honom till helt rätt skolledare för att utveckla verksamheten, säger Emil Wallin, skolchef för grundskolorna inom Nordic International School.

Oscar Semb Sürüp som ny rektor för Nordic Internation School Norrköping

Oscar Semb Sürüp

Mr. Semb Sürüp ser framemot att få lära känna alla medarbetare, elever och vårdnadshavare och att få dra upp strategin framåt för skolan, både på kort och lång sikt.

– Det finns en enorm potential i verksamheten. Det tillför en utvecklingsnerv och målet är solklart, vi ska utmärka oss som en av Norrköpings främsta skolor, säger Mr. Oscar Semb Sürüp, tillträdande rektor för Nordic International School Norrköping.

Nycklarna till att lyckas i sitt nya uppdrag blir enligt Mr. Semb Sürüp långsiktighet, kommunikation och struktur.

– Jag lockas av att leda en större skola och kunna nå fler elever och göra större skillnad. För att lyckas behöver vi bygga struktur, delaktighet och engagemang både hos personalen och hos eleverna, men också våga vara långsiktiga och ha tålamod, säger Mr. Semb Sürüp.

Mr. Semb Sürüp är imponerad av skolans nyrenoverade lokaler alldeles intill Motala Ström.

– Det är fantastiska skollokaler, jag skulle säga att det är Norrköpings finaste grundskola, säger Mr. Semb Sürüp.

Mr. Oscar Semb Sürüp är utbildad högstadielärare i engelska och idrott och har gått rektorsprogrammet vid Göteborgs universitet.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>