Hem SKOLNIVÅGRUNDSKOLA Gymnasieskolorna i Stockholms stad medverkar på digital gymnasiemässa

Gymnasieskolorna i Stockholms stad medverkar på digital gymnasiemässa

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan tusentals niondeklassare i Stockholm börja förbereda sig för att söka till gymnasiet.

Den 19 – 21 november hålls en digital gymnasiemässa.

Gymnasieskolorna i Stockholms stad medverkar på digital gymnasiemässa

Joachim Håkansson, gymnasiedirektör, Stockholms stad.

Stockholms stad medverkar med närmare 30 gymnasieskolor.

Årets digitala gymnasiemässa kommer att vara bemannad med elever och medarbetare från Stockholms stad, precis som de fysiska mässorna varit tidigare år.

– Gymnasiemässan kan ge unga människor en inblick i vilka utbildningar som finns och hur de leder vidare in i arbetslivet. Det är också en möjlighet för de sökande att upptäcka gymnasieskolor som de inte är bekanta med sedan tidigare.

Stockholms stads gymnasieskolor erbjuder en mängd olika program och inriktningar, både yrkesprogram och högskoleförberedande program, säger Joachim Håkansson, gymnasiedirektör, Stockholms stad.

Besökarna på mässan kommer att få tillgång till filmer och annat material om gymnasieskolorna i Stockholms stad.

– Stockholms stads gymnasieskolor har förberett sig med filmer, webbinar och chattar för att kunna möta besökarna på bästa sätt. Dessutom är utbildningsförvaltningens presentationsfilmer om gymnasieskolorna publicerade på Youtube och även tillgängliga efter att gymnasiemässan är avslutad. Det ska vara lätt att uppleva Stockholms stads gymnasieskolor under hela året, säger Joachim Håkansson.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>