Sommarens viktigaste match – IF Elfsborg spelar för barnen
Hem EFTER PLUGGET Sommarens viktigaste match – IF Elfsborg spelar för barnen

Sommarens viktigaste match – IF Elfsborg spelar för barnen

Publicerat av: Redaktionen

Den 11:e juli 2021 tar IF Elfsborg emot Örebro SK på hemmaplan inför en publik av hejande nallar.

Men nallarna gör mer än bara hejar, de bidrar till Erikshjälpens viktiga arbete för barns rätt att växa upp i trygghet.

För IF Elfsborg är det självklart att vara en positiv kraft i samhället och de ser nu en möjlighet att bli en ännu starkare kraft för ännu fler genom sommarens viktigaste match.

– Som ett led i IF Elfsborgs samhällsengagemang gör vi nu tillsammans med Erikshjälpen en viktig och betydelsefull insats för barns rätt att få växa upp under trygga omständigheter. Intäkterna från insatsen går till lokala projekt i Borås och internationellt – så nu hjälps vi åt med att fylla Borås Arena med nallar den 11 juli, säger Vedad Aganovic, CSR-ansvarig IF Elfsborg.

Nallarna finns till försäljning nu och varje nalle kostar 200 kronor. Pengarna går oavkortat till Erikshjälpens arbete för att ge fler barn en trygg uppväxt. Målet är att fylla Borås Arena med över 3 500 hejande nallar. På matchdagen den 11 juli kommer läktaren fyllas med de nallar som sålts för att heja fram IF Elfsborg, och barnen. Pengarna som kommit in går till Erikshjälpens arbete och de fysiska nallarna skickas vidare som en uppmuntran för barn i utsatthet i Borås, Sverige och världen.

– Vi är oerhört glada att tillsammans med IF Elfsborg, sponsorer, supportrar och Borås-bor få chansen att fylla läktarna med nallar. Att IF Elfsborg väljer att bidra till Erikshjälpens arbete för att barn ska få växa upp i trygghet samtidigt som vi får göra något så roligt som att fylla Borås Arena med nallar i dessa annars ganska dystra tider känns helt fantastiskt, säger Jonas Ekeroth, teamledare för Företag & Event på Erikshjälpen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>