Procivitas i Helsingborg fick pris av Visma – nu kommer reklamfilmen i TV4

Procivitas i Helsingborg utsågs i våras till Årets UF-skola. Priset bestod av reklamtid värd en kvarts miljon kronor. I dag börjar skolans reklamfilm att rulla i TV4 i Skåne.

Procivitas i Helsingborg fick pris av Visma – nu kommer reklamfilmen i TV4 1– Vi är glada och hedrade över utnämningen till Sveriges bästa skola för unga entreprenörer. Att dessutom få göra en egen reklamfilm och synas i tv är en fantastiskt möjlighet. Det hade vi aldrig kunnat göra utan det här priset, säger Henrik Heide, rektor för Procivitas i Helsingborg

Procivitas i Helsingborg har funnits sedan 1997 och erbjuder gymnasieprogram inom samhällsvetenskap, ekonomi och naturvetenskap. Skolan har en stark koppling till det lokala näringslivet. UF-konceptet är väl inarbetat, präglar hela skolans verksamhet och bygger broar mellan årskurserna. Samtliga lärare är kopplade till UF.

– Skolorna spelar en viktig roll när det gäller att att få unga intresserade av företagande. Framtidens medarbetare och jobbskapare utvecklas under året som UF-företagare. Därför borde alla gymnasieelever erbjudas denna möjlighet, säger Lotta Krondahl, kundansvarig för skolor och utbildningsorganisationer hos Visma Spcs.

Priset från Visma bestod av reklamtid till ett värde av 250 000 kronor, skänkt av TV4 i samarbete med mediebyrån Scream.

Filmen kan ses här.