Hem EFTER PLUGGET Förskoleklass i Sunne fann pengar i skogen – nu får de dem av polisen

Förskoleklass i Sunne fann pengar i skogen – nu får de dem av polisen

Publicerat av: Redaktionen

Den ordinarie utedagen i skogen förvandlades till något sagolikt annorlunda för barnen i förskoleklass på Östra skolan i Sunne.

Förskoleklass i Sunne fann pengar i skogen – nu får de dem av polisenDe hittade en glasburk med massor av pengar i. Burken med pengar bestämde sig barnen för att lämna in till polisen.

– Eftersom ingen sedan dess har gjort anspråk på pengarna lämnar nu polisen över dem till barnen som får en fin erfarenhet av att ärlighet varar längst, säger rektor på Östra skolan i Sunne, Lenita Besterman.

Tisdag 9 januari 2018, kl 13.00 får barnen ta emot de drygt 40 000 kronorna av polisen. Då bestämmer barnen tillsammans med lärarna vad de ska använda pengarna till under flera år framåt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>