Hem NYHETER Sommarlov på Cool Minds

Sommarlov på Cool Minds

Publicerat av: Redaktionen

Sommaren är äntligen här!

Med sommaren kommer det efterlängtade sommarlovet.

Sommarlov på Cool Minds

Under Big Bang 2018 byggdes det solbåtar ute i Folkets Park.

Efter en minst sagt tråkig vår med begränsad verksamhet har Cool Minds öppnat upp för anmälan till årets sommarlovskurser.

Detta året finns det två olika nivåer av programmering, drejning, robotbyggande, film, slime, Arduino och skelettanatomi på schemat!

Med start den 12 juni öppnar dessutom Cool Minds upp drop in på vardagar som vanligt!

Det finns både veckolånga kurser och endagskurser på Cool Minds. Syftet är att väcka nyfikenhet hos barn och unga som de senare kan utveckla till ett intresse eller framtida yrkesval.

– På Cool Minds lär man sig genom att skapa, testa och experimentera själva, menar Marielle Sterner verksamhetschef på Cool Minds.

Under sommaren har Cool Minds som förhoppning att genomföra flera olika evenemang. Dessa evenemang kommer vara begränsade till maximalt 50 personer. Bland annat kommer Big Bang Festival 2020 arrangerad 25-27 juni. Eventet har ett fast program som innebär att små grupper kommer ledas runt i flera salar där olika workshops genomförs på 30 minuter. Totalt tar det 90 minuter att genomföra de olika salarna. Varje dag har olika tema på workshops som exempelvis hydroponik, förnybar energi och 3D-printing. Big Bang Festival är som alltid helt kostnadsfritt!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>