Kulturskolan i Göteborg får stipendium från Lisebergs kulturfond
Hem UTBILDNING Kulturskolan i Göteborg får stipendium från Lisebergs kulturfond

Kulturskolan i Göteborg får stipendium från Lisebergs kulturfond

Publicerat av: Redaktionen

Under fem år kommer Kulturskolan i Göteborg få 50 000 kronor per år från Lisebergs kulturfond.

– Dom här pengarna kommer att gå direkt till våra barn och unga säger Jens Ericson, verksamhetschef Kulturskolan.

Kulturskolan i Göteborg får stipendium från Lisebergs kulturfond

Kulturskolans mål är att ge alla barn och unga i Göteborg en meningsfull fritid. För att möta alla barn och unga har medarbetare i Kulturskolan under våren gått en utbildning om barnkonventionen, barnrätt, och delaktighet för barn och unga och till hösten satsar Kulturskolan på att öka kunskapen om att möta barn och unga med funktionsnedsättningar.

– Därför är vi mycket glada och nöjda över att Lisebergs kulturfond ser att vi kan göra skillnad för barn och unga i Göteborg och vi tar tacksam emot stipendiet. Givetvis kommer pengarna gå direkt till någon slags återkommande aktivitet för barn och unga säger Jens.

Lisebergs Kulturfond ger stipendium till kulturell verksamhet och insatser som når barn och unga i Västsverige.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>