Skolon på topplistan över snabbast växande techföretagen i Europa, Mellanöstern och Afrika
Hem TEKNIK Skolon på topplistan över snabbast växande techföretagen i Europa, Mellanöstern och Afrika

Skolon på topplistan över snabbast växande techföretagen i Europa, Mellanöstern och Afrika

Publicerat av: Redaktionen

Skolon har under de senaste tre åren i rad varit med på topplistan över Sveriges snabbast växande techföretag.

När Deloitte nu även rankar de snabbast växande techföretagen i Europa, Mellanöstern och Afrika, så finns Skolon med även här i topp.

Deloitte EMEA Technology Fast 500 är en objektiv lista som rankar de snabbast växande techföretagen i Europa, Mellanöstern och Afrika, ett område kallat EMEA.

Skolon på topplistan över snabbast växande techföretagen i Europa, Mellanöstern och Afrika

Skolons vd Oliver Lundgren

På listan finns flera banbrytande bolag och snabbväxande startups inom flertalet olika områden, där mjukvara, hårdvara och fintech utmärker sig främst. Vinnarna på listan bestäms baserat på deras intäktsökning i procent över en treårsperiod. 175 bolag har en growth rate på över 1000% och Skolon hamnar på plats 155 av totalt 500 bolag, med 1141%.

– Jag vet vilket hårt arbete som ligger bakom de senaste årens framgångar, så därför är jag och vi som team väldigt glada och stolta över denna utmärkelse. Att vi nu är med på en lista för EMEA tillsammans med flertalet andra framgångsrika och innovativa bolag, ser vi även som en bekräftelse på det intresse som finns för vår plattform på marknader utanför Norden, säger Skolons vd Oliver Lundgren.

Skolon har sedan tidigare de senaste tre åren i rad rankats av Deloitte som ett av Sveriges snabbast växande techföretag, med plats nummer 5 som främsta placering.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>