Sista chansen idag onsdag att vara med i vår TÄVLING, SETT 26-28 april 2016

Vi har nu det stora nöjet att erbjuda dig och din kollega en möjlighet att vinna 2 biljetter och boende till SETT i Stockholm Kista, Skandinaviens ledande mässa för skolvärlden.

2016 blir det femte året vi har den stora glädjen att få genomföra Skandinaviens största mötesplats för det moderna och innovativa lärandet. SETT står för ”Scandinavian Educational Technology Transformation” och vill bidra till inspiration, ökad nyfikenhet och kunskap kring hur vi kan utnyttja nya sätt att arbeta mot högre måluppfyllelse i skolans alla nivåer.

Vem riktar sig SETT till?

Om du är lärare, skolledare, förskollärare, pedagog eller jobbar med förvaltningsfrågor så är det här den perfekta mötes- och inspirationsplatsen för dig. SETT riktar sig även till dig som är nyfiken på att knyta nya spännande kontakter i SETT´s utställardel och där möta leverantörer av digitala verktyg och moderna fysiska lärmiljöer.

Mötesplats för inspiration och praktik

Konferensprogrammet under SETT2016 ger inspiration direkt från lärare, förskollärare, fritidspedagoger, skolledare och leverantörer som har erfarenheter att förändra i skolans och förskolans sätt att lära. Förändringar där modern kommunikation spelat stor roll. Innehållet presenteras genom inspirerande seminarier, föreläsningar och även mer praktiska workshops. Allt i syfte att ge dig nya intressanta idéer om hur du praktiskt och konkret kan utveckla både dig själv och din skola i nya spännande riktningar.

I utställningen på SETT2016 kan du möta spännande kommuner och skolor som visade upp sina projekt men så klart även många leverantörer av såväl pedagogiska modeller, hårdvara som mjukvara och plattformsystem.

SETT arrangeras på Kistamässan, av Easyfairs, Rektorsakademien Utveckling och Stockholms stads utbildningsförvaltning i samarbete med Lärarförbundet.

pedagogen_logo150

Tävlingsregler:

NI alla är välkomna så som lärare, skolledare, förskollärare, pedagoger, ni som jobbar med förvaltningsfrågor eller kommuner, ni som jobbar inom/mot skolvärlden.

1 Gå in ge oss en Likes på Facebook och dela,         https://www.facebook.com/itpedago/?ref=hl 

2 Anmäl dig på vårt Nyhetsbrev,           https://it-pedagogen.se/nyhetsbrev/

 

Vinnaren publiceras på Facebook och på www.it-pedagogen.se den 31 Mars.

Vid frågor gällande tävlingen mejla, annika@it-pedagogen.se 

Välkomna, vi ses där!

Post Comment