Hem NYHETER ​Handelshögskolans SSE Executive Education bäst i Norden – topprankas för 19:e året i rad

​Handelshögskolans SSE Executive Education bäst i Norden – topprankas för 19:e året i rad

Publicerat av: Redaktionen

För 19:e året i rad rankas Handelshögskolans SSE Executive Education högst i Norden och Baltikum inom management- och ledarskapsutveckling.

Även globalt klättar man till plats 16 från plats 21 sedan förra årets rankning.

​Handelshögskolans SSE Executive Education bäst i Norden – topprankas för 19:e året i rad

Det står klart sedan Financial Times publicerat sin årliga rankning av världens bästa business schools.

Resultatet kommer från den största årliga rankningen av executive education, där Financial Times jämför världens ledande business schools som erbjuder olika former av executive education, högre management- och ledarskapsutvecklingsprogram.

– Vi är så stolta över att återigen vara topprankade på denna prestigefyllda lista. Positionen som Nordens bästa internationella business school visar att våra program fortsätter att vara relevanta för deltagarna, säger Anders Richtnér, vd för SSE Executive Education. Han fortsätter:

– Resultatet säger också att vi är fortsatt konkurrenskraftiga globalt och klarar att hantera den höga förändringstakten inom vår bransch. Vår position ska ses i ljuset av att det finns ca 14 000 business schools runt om i världen, där endast ett fåtal kvalificerar sig för The Financial Times ranking.

SSE Executive Education är en del av Handelshögskolan i Stockholm och grundades i syfte att stärka svenskt näringsliv. Verksamheten har hjälpt företag och organisationer att utveckla sina verksamheter, sina ledare, specialister och medarbetare sedan 1969. Detta år firar verksamheten sitt 50-årsjubileum och en stor del av den långsiktiga framgången kan tillskrivas täta samarbeten och partnerskap med kunder. Tillsammans har man lyckats skapa program som utvecklar kundernas ledare och medarbetare och i förlängningen affär och konkurrenskraft.

– Vår viktigaste framgångsfaktor är att vi har möjligheten att jobba nära våra kunder kring deras strategiska utmaningar. Det är detta som hjälper oss att ständigt utvecklas, menar Anders Richtnér.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>