Hem TEKNIK The 3D Classroom blir Sensavis

The 3D Classroom blir Sensavis

Publicerat av: Redaktionen

Sensavis döper om interaktivt lärverktyg

Nu presenterar Sensavis, marknadsledande inom interaktiva 3D-visualiseringar, en ny varumärkesidentitet för att återspegla företagets utveckling.

Företagets visuella lärverktyg byter samtidigt namn från The 3D Classroom till Sensavis.

The 3D Classroom blir Sensavis

Lärverktyget lanserades 2013 och används av hundratals skolor i Europa, USA och Asien. Sensavis riktar sig till lärare, rektorer och skolledare som vill motivera och engagera eleverna att nå bättre resultat och förstå svåra ämnen.

– När vi lanserade produkten var det ett verktyg som lärare använde i tio minuter för att få igång lektionen. Idag har användandet breddats betydligt. Sensavis används för att undervisa i klassrummet och för att skapa videos för att flippa klassrummet. Men ett av de viktigaste användningsområdena är att verktyget nu används för att aktivera eleverna. När eleverna arbetar direkt med Sensavis kan de utforska, undersöka, samarbeta och skapa och på så sätt fördjupa och bredda sitt lärande, säger Fredrik Olofsson, VD på Sensavis.

– Det här innebär att Sensavis har blivit en nyckelingrediens för skolor när de aktivt utvecklar elevernas förmågor, och tar dem från passiva konsumenter till aktiva producenter. Sensavis som företag har genomgått en resa både ur ett affärsmässigt och tekniskt perspektiv, och nu vill vi återspegla den utvecklingen med en uppdaterad varumärkesidentitet, fortsätter Fredrik.

Sensavis visuella lärverktyg har interaktiva och realistiska visualiseringar inom bilogi, geografi, fysik, kemi, matematik och teknik. Mjuvkaran är flexibel och interaktiv och kräver inte att läraren använder specifik terminologi då den inte innehåller ljud eller text.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>