Gleerups förvärvar snabbväxande förlaget BokGym
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Gleerups förvärvar snabbväxande förlaget BokGym

Gleerups förvärvar snabbväxande förlaget BokGym

Publicerat av: Redaktionen

Nu förvärvar Gleerups förlaget BokGym som ger ut tryckta och digitala läromedel till gymnasieskolans yrkesprogram och vuxenutbildningens yrkesutbildningar.

Det innebär att sortimentet och stödet för lärare och elever inom yrkesprogrammen breddas, fördjupas och förstärks.

Förlaget BokGym grundades 2011 av Rickard Andersson och har idag en mycket uppskattad utgivning av läromedel för gymnasiets yrkesprogram inom bland annat Bygg och anläggning, VVS och fastighet samt El och energi.

BokGym och Gleerups kommer tillsammans att kunna erbjuda läromedel för flertalet yrkesutbildningar.

Gleerups förvärvar snabbväxande förlaget BokGym

Rickard Andersson VD och grundare, BokGym

– Gleerups har redan idag en bred utgivning riktat till gymnasieskolans olika program. Vi kan nu tillsammans med BokGym erbjuda läromedel för flertalet yrkesutbildningar och med gemensamma resurser bredda, fördjupa och förstärka sortimentet och stödet för alla lärare och elever inom dessa program, säger Åsa Steholt Vernerson, VD Gleerups.

Rickard Andersson kommer att fortsätta leda verksamheten i nära samarbete med Gleerups.

– Det här känns fantastiskt roligt. Nu får vi tillsammans chansen att utveckla och expandera BokGyms verksamhet med hjälp av Gleerups kunskap och långa erfarenhet inom läromedelsbranschen, säger Rickard Andersson VD och grundare, BokGym.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>